Ervaringen van anderen

Op deze pagina vindt u de meningen van klanten waar wij al bij aan het werk zijn geweest. Wilt u ook een reactie achterlaten? Laat uw bericht dan achter op ons contactformulier.

Peter – Boomverzorging:

“Mijn tuin met bomen is weer helemaal in orde gemaakt. Deze vakman is betrouwbaar, vriendelijk en weet van aanpakken.

Hans – Boomverzorging:

“Ik kan het werk meer dan aanbevelen. Een grote boom, waarmee we ons geen raad meer wisten, is door hun vakkundig en gecontroleerd uit onze tuin verwijderd. Bij de volgende klus in onze tuin zal ik geen moment aarzelen om ze weer in te schakelen. Nogmaals bedankt voor het klaren van deze klus! Groeten Hans”

– Cees & Rini – Boom kappen in de tuin in Arnhem:

“De 2 mannen hebben bij ons een boom van ± 22 m gekapt.
Vakkundig, professioneel én alles keurig opgeruimd, zowel in de tuin als op de straat; er was geen takje meer te vinden!!
Bovendien zijn het ook nog eens gewoon 2 heel aardige kerels.
En voor de prijs hoef je het zéker niet te laten! Dank jullie wel! Cees en Rini

Monique – Tuinonderhoud te Veenendaal:

“Vriendelijk en snel en de tuin keurig achtergelaten en dit alles nog goedkoop.

Ik ga vaker van hun dienst gebruik maken.”

– Lodewijk – Snoeiwerkzaamheden en het rooien van een acer te Bennekom :

“Professioneel, klantvriendelijk, snel en scherp geprijsd: dat zijn de vier pijlers waarop jullie je hoveniersbedrijf in de markt hebben gezet. Als jullie zo doorgaan zie ik Arentsen & van Zee een snelle groei doormaken. Nóg sneller dan die van de bomen en planten in onze tuin, die jullie dankzij rigoureuze snoeiwerkzaamheden met succes hebben aangepakt. Keep up the good work, and thanks again, guys. We’ll call again!”

Arie – Schutting met betonfundering te Leersum :

“Dank zij de schutting heb ik het gevoel dat mijn tuin weer mijn tuin is.Daarnaast is de klus uiteindelijk-ondanks alle spannende tegenvallers qua ondergrond, betonfunderingen en boomwortels- nog nét even beter uitgevallen dan ik me in mijn optimistische fantasieën had voorgesteld, en geloof me; das heel wat. Ik zie jullie dan ook graag terug voor het komend snoei em kluswerk.”

Ineke – Snoeien van bomen te Utrecht:

“Bomen gesnoeid, zeer leuke jongens en werken erg goed en netjes, en belangrijk, betaalbaar!
dank je wel mannen”

 

Tienke – Tuin onderhoud te Wageningen:

“Het zijn zeer stipte en hardwerkende mannen, die allerhande klussen in de tuin willen doen; ook als het waait of regent gaan ze gewoon door. Ze zijn ook heel netjes en grondig. Prijs is laag in verhouding tot kwaliteit. Kortom: vakmanschap en betrouwbaarheid, het bestaat nog!”

 

Wim – winterklaar maken tuin te Rhenen:

“De mannen hebben mijn tuin in november winterklaar gemaakt en hebben dit erg goed gedaan. Het zijn jonge hardwerkende studenten, met kennis van zaken. Bovendien voeren ze al het afval af en laten de tuin keurig achter. Tevreden.”

 

Peter – onderhoudsbeurt van een tuin te Wageningen:

“De mannen hebben diverse werkzaamheden mbt het onderhoud van onze tuin uitgevoerd. Nogmaals bedankt voo het goede werk! Zeker tot ziens.”

 

Gerard – over een bestratingsklus:

“Dik tevreden over een klus in september, Harde werkers, op tijd en flexibel.”